ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

H 'Oλγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη στις 09/07/98 . Είναι τεταρτοετής φοιτήτρια του τμήματος πολιτικών επιστημών στο ΑΠΘ . Κατέχει γνώσεις αγγλικών , γαλλικών , υπολογιστών και πολυετή ενασχόληση με την μουσική . Συμμετέχει για δεύτερη φορά σε προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου , ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής .Συμμετέχει επίσης ως αναπληρώτρια έφορος στον σωματείο « Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονικής» . 

Η Βέρα είναι 22 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια της Νομικής ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στην ΥΔΙΣ, την Έδρα UNESCO του ΠαΜακ και τη Νομική Υπηρεσία της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έχει αναλάβει τη θέση της Αντιπροέδρου στον Τομέα του Marketing της ELSA Greece για αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά . Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχει στη διοργάνωση του Δημόθεν και δεσμεύεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να γνωρίσει το συνέδριο ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. 

Η Νικολέτα γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο τέταρτο έτος των σπουδών της στη Νομική του ΑΠΘ. Θεωρεί το ΔΗΜΟΘΕΝ, όπως και συλλήβδην τις προσομοιώσεις και τα συνέδρια, έναν αποτελεσματικό τρόπο ενεργοποίησης των νέων, πράγμα απαραίτητο στις μέρες μας. Είναι λάτρης των τεχνών και ιδιαίτερα του Θεάτρου και της Φωτογραφίας 

Η Σοφία Χοροζοπούλου γεννήθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Είναι φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ και διανύει το τέταρτο έτος των σπουδών της. Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε προσομοιώσεις του Ο.Η.Ε αλλά και σε διαγωνισμούς φιλαναγνωσίας του Κολεγίου «Ανατόλια». Φετος θα αποτελέσει μέλος προεδρείου στη 4η Πανελλήνια Προσομοίωση «Μαθητες σε Ρόλο Διπλωμάτη» και πιο συγκεκριμένα στην επιτροπή για τα Ανρθωπινα Δικαιώματα - το Δικαίωμα στην Ελευθερία της Έκφρασης. Είναι μέλος της Elsa Thessaloniki και έχει λάβει μέρος σε αρκετές δράσεις της. Δηλώνει ανυπόμονη για όσα έχει να της χαρίσει το «ΔΗΜΟΘΕΝ» και ευελπιστεί να συμβάλει στη καλύτερη γνωριμία των νέων - μαθητών τόσο με τον κόσμο των προσομοιώσεων, όσο και με τη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Μαρινέλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Φιλοσοφία και Παιδαγωγική στην Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ. Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική και γερμανική γλώσσα. Είναι λάτρης των καλών βιβλίων, της τέχνης και των ταξιδιών. Η ενασχόληση της με το Δημοθεν ξεκίνησε από τα πρώτα λεπτά της δημιουργίας του. Κίνητρο της υπήρξε η πίστη στην δημιουργό δύναμη των νέων. Για αυτό και τα δυο συνεχή έτη δράσης του Δημοθεν είναι υπεύθυνη του ακαδημαϊκού περιεχομένου.