ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Συνασπισμός Νέας Πρωτοπορίας.

Η επικρατούσα παράταξη η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, και έχοντας λάβει αυτοδυναμία σκοπεύει να προβεί στην αναδιαμόρφωση του δήμου με κεντρικό άξονα της πολιτικής της γραμμής την ισότητα ευκαιριών, την προώθηση αλλά και την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της θέσης όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Αποβλέπει συγχρόνως στην επέκταση των διακρατικών σχέσεων δημιουργώντας νέες προοπτικές στην οικονομία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής. Από τα σχέδια της δεν θα μπορούσε να λείπει η βελτίωση του περιβάλλοντος λαμβάνοντας μέτρα που θα οδηγήσουν προοδευτικά στην αντικατάσταση των απαρχαιωμένων δομών - εγκαταστάσεων με έναν σύγχρονο, οικολογικό δήμο.

Σταθερή Γραμμή

   Η πρώην και επί σειρά ετών επικρατούσα παράταξη ύστερα απο τα ανατρεπτικά αποτελέσματα των εκλογών έρχεται στο προσκήνιο καταλαμβανοντας θέση μείζονος αντιπολιτευσης. Με κύριο σύνθημα τη βελτίωση της καθημερινότητας και την καλύτερη λειτουργία των Υπηρεσιών προς τους πολίτες,  δίνει έμφαση στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και στη δημιουργία νέων σχολικών υποδομών και κοινωνικών δομών. Υπερασπίζεται την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής, καθώς προωθεί  και την εναργέστερη συμμετοχή των δημοτών στις δράσεις του Δήμου επιδιώκοντας τη καλύτερη δυνατή ενημέρωση τους. Θεωρεί ότι, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας της στην σκηνή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί τη μόνη δύναμη, που μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο ύψος των απαιτήσεων, ενώ, θεωρεί προτεραιότητα της την ενίσχυση της συμμετοχικότητας των νέων του Δήμου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών στο Δήμο Παύλου Μελά, έναν  πράσινο δήμο. 

Σκέψου Πράσινα

  Ρηξικέλευθη για τα δεδομένα του Δήμου παράταξη,αναδείχθηκε ελάσσων αντιπολίτευση στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές,αποτελώντας έκπληξη αφού οχι μόνο εκλέχθηκε άλλα αύξησε το ποσοστό της κατά 6%,φτάνοντας το 10%! Προωθει τηξν αγαστη συνεργασια των δημοτικων παραταξεων με στοχο την βελτιωση τησ τοπικησ κοινοτητας σε ενα πρασινο δημο που θα προσφερει στην οικονομια,στην παιδεια, στον πολιτισμο αλλα και στην ποιοτητα ζωης.